Nederland Australië Nieuw-Zeeland
Roosendaal: Sydney: Christchurch:
Den Haag: Alice Springs: Wellington:
    Adelaide: Auckland:

Deze site geeft een overzicht van onze voorbereidingen en onze ervaringen in Australië en Nieuw-Zeeland. Wij hebben zeer veel plezier beleeft aan het opzetten en het onderhouden van deze site tijdens onze reis. Voor ons was het een hulpmiddel om dingen op te schrijven om zeker niet te vergeten en voor het thuisfront was het zeer handig om op de hoogte te blijven van onze avonturen.

Wil je in de toekomst zelf een reis maken door Australië en/of Nieuw-Zeeland en de route die wij hebben afgelegd spreekt je aan, dan kunnen wij je de door ons afgelegde route zeer aanbevelen. Mocht je gebruik maken van onze route en andere informatie, dan stellen wij maar één voorwaarde en dat is: laat ons weten wat jouw ervaringen zijn geweest. Misschien hou je ook een website bij, geef ons het adres en wij lezen graag mee.

Alvast veel leesplezier. Als je een reis gaat maken naar Australië en/of Nieuw-Zeeland, wensen wij je veel reisplezier.

De prijzen die op deze site staan vermeld, zijn de prijzen die wij betaald hebben. Deze zullen zeker niet meer overeenkomen met de huidige prijzen. Voor de juiste prijzen verwijzen we je daarom naar de sites van de campings en hotels of naar Campercontact: Australië en Nieuw-Zeeland.
Andere reisverslagen en informatie over onze toekomstige reizen kun je nalezen op www.henkenchristineopreis.nl.
De site is het laatst bijgewerkt op .
Henk Hoeks en Christine Leenders